Veelgestelde vragen

Is het ontvangen van offertes gratis?
Ja, het is 100% gratis! In slechts 2 minuten kunt u uw wensen aangeven en ontvangt u eenmalig van maximaal 4 specialisten in uw regio een aanbieding. De offertes worden per e-mail naar u verzonden. Echter kan het zijn dat bedrijven eerst nog even met u willen bellen voor aanvullende informatie.

Ben ik verplicht een ontvangen offerte te accepteren?
Nee, deze offerte service is gratis en vrijblijvend. U bent niet verplicht om verder te gaan en u zit nergens aan vast als u besluit geen van de offertes te accepteren.

Hoeveel specialisten sturen mij een offerte?
In slechts 2 minuten kunt u uw wensen aangeven en ontvangt u van maximaal 4 bedrijven in uw regio een aanbod. Afhankelijk van het aantal ingeschreven specialisten per postcodegebied en afhankelijk van het seizoen kunnen 0 tot 4 bedrijven u een offerte toesturen.

Ik heb nog geen reactie. Hoe zit dat?
Afhankelijk van de werkdruk bij de specialisten en het aantal ingeschreven bedrijven per postcodegebied kan het zijn dat de eerste reacties pas op de eerst volgende werkdag binnen komen. Mocht u na een aantal werkdagen nog steeds geen offerte hebben ontvangen dan kan het zijn dat er in uw postcodegebied geen bedrijven actief zijn.

Ik kan niet alle vragen beantwoorden. Is dat erg?
Om een zo goed mogelijke offerte op te stellen hebben de specialisten zo veel mogelijk informatie over de situatie bij u thuis nodig. Mocht u een antwoord op een vraag niet weten dan kunt u een indicatie geven of in het veld aangeven dat u het niet weet. Het kan dan zijn dat specialisten u eerst zullen bellen voordat u offertes ontvangt. Soms kunnen kleine details namelijk veel uitmaken op het eindbedrag. Voor de zekerheid nemen zij dus even contact met u op.

Hoe zit het met de aansprakelijkheid?
Wij brengen u gratis en vrijblijvend via onze partner in contact met aircobedrijven in uw regio. Wij staan buiten alle contact tussen u en deze aanbieders en een eventueel koopcontract dat u met een van deze specialisten aangaat. U bepaalt zelf met wie u in zee gaat en kunt er echter ook voor kiezen om geen van de offertes te accepteren. Onze dienst is 100% gratis en vrijblijvend. Accepteert u geen van de offertes? Dan zit u nergens aan vast.

 

Ja, stuur mij nu max. 4 aanbiedingen!